Opholdssted

Et socialpædagogisk opholdssted for børn og unge godkendes som anbringelsessted efter serviceloven § 66.

Området inden for socialpædagogiske opholdssteder tiltrækker engagerede fagfolk, ofte med stor erfaring inden for deres specifikke område, som enten driver eksisterende tilbud under serviceloven eller ønsker at starte deres eget, nye projekt op.

Specialister inden for rådgivning af opholdssted

Hvis man driver et opholdssted er man under stor mediebevågenhed. Området er tillige stærkt reguleret lovgivningsmæssigt, hvilket gør det kompliceret at sætte sig ind i alle regler på området. Utilsigtede tilsidesættelser af gældende lovgivning, bekendtgørelser, vejledninger mv. kan derfor forekomme og samtidig være forbundet med meget store konsekvenser, uanset om man er erfaren inden for driften af opholdssteder eller ej.

Høier § Pedersen Advokater er specialiserede i både opstart og driften af opholdssteder, uanset om du driver et eller flere socialpædagogiske steder, herunder i de helt særlige driftsvilkår, der gælder på området.

Professionel ekspertise til opholdssted

Høier § Pedersen Advokater kender langt de fleste aktører på området – herunder Det Sociale Tilsyn/socialtilsynet, kommunerne, Socialstyrelsen, Ankestyrelsen, fagforeningerne m.fl. – og har mange års erfaring med området, og kan vejlede dig i driften af socialpædagogiske opholdssteder. Dermed har Høier § Pedersen Advokater indgående kendskab til de forskellige kulturer, herunder hvordan de tackles bedst, hvilke hensyn, der driver dem m.v. Det gælder alle dele af området og i alle situationer, hvilket vil sige, at vi både kan hjælpe jer i forbindelse med opstart men også i forbindelse med den sædvanlige drift af jeres opholdssted, botilbud eller andet projekt efter servicelovens bestemmelser.

Vores ekspertise inden for rådgivning om ledelse, bestyrelsesrådgivning, ansættelse og afskedigelse af jeres medarbejdere, kvalitetssikring, udvikling og afvikling af jeres opholdssted, sikrer jer en kompetent, proaktiv og helhedsorienteret rådgivning. Endelig er vi også behjælpelige med dialogen med Det Sociale Tilsyn i situationer, hvor I ønsker at ændre tilsyn.

Vælger du Høier § Pedersen Advokater som din rådgiver, får du fagligt kompetent og engageret rådgivning.

Opholdssted – vi rådgiver i hele landet

Høier § Pedersen Advokater rådgiver opholdssteder og botilbud i hele landet, og vores rådgivning er således ikke begrænset til opholdssteder beliggende i hovedstadsområdet.

IMG_4010_low